Home / Missie & Visie

Missie & Visie

De ambities van de Koninklijke Harmonie Heerlen

De Koninklijke Harmonie Heerlen is een vereniging waar iedereen welkom is. Niet voor niets is ons motto ‘Muziek maak je samen’ en dan maken je leeftijd, aantal jaren muzikale ervaring of het niveau waarop je wilt spelen niet uit.

Onze sociaal-maatschappelijke en cultureel-educatieve rol in Heerlen-Zuid nemen wij erg serieus. Daarom willen wij dat musiceren voor iedereen toegankelijk is en maken wij daar veel werk van. Het ontwikkelen van zowel de individuele talenten als de talenten van de groep als geheel zijn erg belangrijk voor ons. Dat zie je terug in de concerten, evenementen en andere activiteiten die wij organiseren of waaraan we deelnemen. Wij zoeken heel bewust de verbinding en de samenwerking met andere sociaal-maatschappelijke partners, zoals scholen en andere culturele verenigingen.

Gelukkig zijn wij niet alleen een vereniging waar muziek maken een serieuze business is. De leden van de Koninklijke Harmonie Heerlen willen op een leuke en ontspannen manier muziek maken. Dat kan met moeilijke en hoogstaande muziek in het theater waar na afloop wat gedronken wordt om te vieren dat het concert goed is gegaan. Maar ook met een medley van popmuziek tijdens een platzconcert waar het publiek onder het genot van een drankje en een praatje mee swingt.

De “Küëninklikke va Heële” staat midden in de Heerlense samenleving en staat voor verbinding, plezier, inspiratie, uitdaging, gezelligheid, ontwikkeling, saamhorigheid, prestatie en recreatie!


Deze pagina delen
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Top