Home / Subsidiënten

Subsidiënten

De Koninklijke Harmonie Heerlen staat bekend als een vereniging die een uitdaging niet uit de weg gaat. Veel van de mooie en bijzondere projecten en concerten die zij de afgelopen tijd heeft georganiseerd, waren niet mogelijk geweest zonder de financiële hulp van onze subsidiënten.

Een voorbeeld hiervan is FEEL!  Sinds 2010 wordt elke twee jaar een week lang een instrument in de spotlights gezet. Tijdens die week vinden workshops voor jong en oud plaats, worden masterclasses georganiseerd en vindt er een groot concert plaats in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Dit terugkerende project zorgt ervoor dat muziekminnend Limburg en omstreken naar Heerlen komt om gezellig muziek te maken en van elkaar te leren.

Andere belangrijke en langlopende projecten zijn Young Brass Kids en de Blazersklas voor volwassenen. Het ene is specifiek gericht op de muzikale ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Het andere op de 55-plusser die op zoek is naar een hobby en muziek wil leren maken. Je bent immers nooit te oud om te leren! Ook Young Brass loopt al vele jaren mee.


Daarnaast heeft de Koninklijke Harmonie Heerlen bijzondere concerten gegeven. Op 17 september 2019 hebben we herdacht dat Heerlen 75 jaar daarvoor werd bevrijd.  Ook de uitvoering van ‘Jesus Christ Superstar’ tijdens de Heerlerbaan Passie in 2018 was heel bijzonder. Deze werd in het kader van het project Heerlerbaan100 opgevoerd door vele amateurverenigingen van de wijk Heerlerbaan. Of wat dacht u van het grote succes van Nieuwe Energie tijdens het Jaar van de Mijnen in 2015?

Onze subsidiënten:

Deze pagina delen
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Top